Event

Nordic placemaking TALK 3 (in Swedish)

Register to event

Tema för tredje webinariet i serien:

“Platsledarskap – en nyckel för placemaking”

En nyckel för att lyckas med med placemaking långsiktigt är platsledarskapet. I en tid när våra städer och offentliga platser står inför en mängd komplexa utmaningar blir platssamverkan och platsledarskapet allt viktigare.

Men vad kännetecknar platsledarskap i ett placemaking-sammanhang? Vem eller vilka bör tar ansvar för att platsen utvecklas? Vad är fallgroparna – och möjligheterna?

Marcus Andersson, grundare av Future Place Leadership, kommer prata om varför platsledarskap och förändringsledarskap är utmanande – och om hur vi kan lyckas på kort och lång sikt.

Vi kommer dessutom få höra hur en platsledare agerar i praktiken. Gästtalare på webbinariet är Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör i Skellefteå kommun och utsedd till årets platsledare i Sverige 2020.

När? Kl 12-12.50 den 17 september
Var? Online, länk skickas ut i god tid innan.

Anmäl dig nu!

Om Nordic Placemaking Talks  
Webbinariet är det tredje i en serie som kommer att handla om just placemaking – en metod för att skapa attraktiva och trygga platser med identitet. Bakom Nordic Placemaking Talks står Future Place Leadership, LINK arkitektur och Tryggare Sverige – som också är initiativtagare till det nordiska innovationsprojektet Placemaking in the Nordics.

Läs mer om Nordic Placemaking-projektet här.

Mer info:

Kontakta Marcus Andersson

Register to event
Get in touch with our

Marcus Andersson

  Event

  Nordic placemaking TALK 3 (in Swedish)

  Register for the event by filling out the form below.

   You can read the Privacy Policy HERE.

   Please observe that registration is binding. You may transfer your ticket to a colleague if needed.

   Kostnadsfritt

   Download file


   Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data02/virt63240/domeenid/www.futureplaceleadership.com/htdocs/wp-content/themes/fpl/templates/popup-download.php on line 30

   Download the file by filling out the form below.

    By clicking, I consent that Future Place Leadership has access to my data (name and e-mail) which I can withdraw at any time by contacting the service provider via e-mail. (please read our Privacy Policy)