Event

Nordic placemaking TALK 2 (in Swedish)

Register to event

Att trygghet är viktigt vet du nog, men vet du varför och hur vår trygghet påverkas? Och vilken roll placemaking spelar i det?

Cornelis Uittenbogaard, stadsplanerare hos Stiftelsen Tryggare Sverige, berättar mer om vad trygghet är och varför det är så viktigt och grundläggande när vi pratar om stads- och platsutveckling. Vi tydliggör även vikten av placemaking som ett verktyg för att aktivera av offentliga platser. Att bygga rätt från början är det första steget, men lika viktigt är det fortsatta arbetet med att förvalta och framförallt utveckla en plats.

Trygghet är grundstenen för att skapa attraktiva, inkluderande miljöer. Med placemaking som katalysator kan vi få trygga miljöer för alla!

När? Kl 12-12.50 den 25 Augusti
Var? Online, länk skickas ut i god tid innan.

Anmäl dig nu!

Om Nordic Placemaking Talks  
Webbinariet är det andra i en serie som kommer att handla om just placemaking – en metod för att skapa attraktiva och trygga platser med identitet. Bakom Nordic Placemaking Talks står Future Place Leadership, LINK arkitektur och Tryggare Sverige – som också är initiativtagare till det nordiska innovationsprojektet Placemaking in the Nordics.

Läs mer om Nordic Placemaking-projektet här.

Mer info:
Kontakta Marcus Andersson

Register to event
Get in touch with our

Marcus Andersson

  Event

  Nordic placemaking TALK 2 (in Swedish)

  Register for the event by filling out the form below.

   You can read the Privacy Policy HERE.

   Please observe that registration is binding. You may transfer your ticket to a colleague if needed.

   Download file


   Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data02/virt63240/domeenid/www.futureplaceleadership.com/htdocs/wp-content/themes/fpl/templates/popup-download.php on line 30

   Download the file by filling out the form below.

    By clicking, I consent that Future Place Leadership has access to my data (name and e-mail) which I can withdraw at any time by contacting the service provider via e-mail. (please read our Privacy Policy)