News

We are recruiting consultants for the Swedish market

16-08-2021

We are recruiting junior, mid-level or senior consultants for our Swedish market projects.

See recruitment add and role description below (in Swedish).

Vi söker initiativrika och vassa konsulter – på junior, mellan- eller senior nivå

Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas i konsultrollen – och få stort eget ansvar, i en internationell, kreativ och innovativ miljö. Hos oss får du en chans att bidra till ett bättre, mer hållbart samhälle genom att skapa bättre platser för människor och företagande.

Vem är du? 

Du har 1-3 års erfarenhet av konsultrollen, gärna från ett större konsultföretag eller byrå, eller mer än 4 års erfarenhet för en mer senior roll.

Alternativt har du en bakgrund inom offentlig sektor (kommun, region eller myndighet) inom något av våra fokusområden.

Du är initiativrik, kreativ, analytisk och trivs med att arbeta effektivt både självständigt och i team.

Du trivs med ett bitvis högt tempo, att få och ta eget ansvar, en innovativ och resultatinriktad miljö och internationella kollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska, och det är meriterande med språkkunskaper i ytterligare nordiska språk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av följande områden:

 • Investeringsfrämjande eller näringslivsutveckling
 • Digitalisering eller digital marknadsföring
 • Besöksnäringen/destinationsutveckling
 • Processledning i miljöer med många intressenter
 • Research och analys
 • Event management eller utbildning

Ansökningsprocessen kommer bestå av intervjuer och caseuppgifter.

Då vi har både kunder och kollegor på flera platser och i flera länder så sker mycket av arbetet distansoberoende och din bostadsort spelar ingen större roll, men vi har ett fysiskt kontor i Stockholm där vissa möten kommer ske (ca 2-3 dagar i månaden i snitt).

Vi kan erbjuda både deltids- och heltidstjänster. Vi kan också erbjuda frilansmöjligheter.

Arbetsuppgifter

 • För mer juniora roller: Research och analys, projektledning, kundkontakter, arrangemang av event och kurser, administration.
 • För mer seniora roller: Process- och projektledning, analys, kundkontakter.

Om oss

Future Place Leadership är ett växande konsultföretag specialiserar sig på platsers utveckling, innovation och marknadsföring. Vi hjälper städer, samhällen, regioner och länder att bli mer attraktiva, hållbara och uppkopplade, inom tematiska områden som investeringsfrämjande, talangattraktion, platsutveckling, platsmarknadsföring och digitalisering.

Vi anordnar innovationsprojekt, kurser, konferenser och studiebesök under vårt systervarumärke Place Leadership Academy. Vi ordnar t ex de årliga konferenserna Nordic Place Branding Conference och Nordic Investment Promotion Conference.

Vi har medarbetare eller frilansande konsulter i fem olika länder och vår hemmamarknad är Norden, med allt fler projekt runtom i övriga Europa.

Frågor?

Hör gärna av dig till Marcus Andersson, VD, på 0708-67 36 34 eller ma@futureplaceleadership.com

 

Ansök senast 6 september, men gärna tidigare då vi rekryterar löpande. Skicka personligt brev och CV till Marcus Andersson på ma@futureplaceleadership.com

 

 

 

Get in touch with our

Marcus Andersson

  Download file


  Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data02/virt63240/domeenid/www.futureplaceleadership.com/htdocs/wp-content/themes/fpl/templates/popup-download.php on line 30

  Download the file by filling out the form below.

   By clicking, I consent that Future Place Leadership has access to my data (name and e-mail) which I can withdraw at any time by contacting the service provider via e-mail. (please read our Privacy Policy)