News

We are recruiting consultants for the Swedish market

16-08-2021

We are recruiting for the Swedish market!

See recruitment add and role description below (in Swedish).

Vi söker en initiativrik och vass konsult

Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas i konsultrollen – och få stort eget ansvar, i en internationell, kreativ och innovativ miljö. Hos oss får du en chans att bidra till ett bättre, mer hållbart samhälle genom att skapa bättre platser för människor och företagande.

Vem är du? 

Du har 4–6 års erfarenhet av konsultrollen, gärna från ett större konsultföretag eller byrå. Du är initiativrik, kreativ, analytisk och trivs med att arbeta effektivt både självständigt och i team. Du är van vid kundkontakter och att leda konsultprojekt. Du trivs med ett bitvis högt tempo, att få och ta eget ansvar, en innovativ och resultatinriktad miljö och internationella kollegor. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, och det är meriterande med språkkunskaper i ytterligare nordiska språk. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av följande områden:

– Investeringsfrämjande eller näringslivsutveckling
– Regional utveckling eller platsutveckling/platssamverkan  
– Employer branding och talangattraktion
– Processledning och facilitering av workshoppar i miljöer med många intressenter 
– Omvärlds- och trendanalys, research och intervjuteknik
– Offentlig upphandling

Arbetsuppgifter

Process- och projektledning, leda workshoppar och möten, kundkontakter, införsäljning av nya uppdrag, ta fram upphandlingssvar och research och analys.

Arbetsort och resor

Vi har fysiskt kontor i Stockholm där du förväntas vara 1–2 dagar i veckan, i övrigt finns stora möjligheter att arbeta distansoberoende. Resor till kunder framför allt i Sverige och i viss mån i Norden/Europa ingår.

Om oss

Future Place Leadership är en snabbväxande byrå som specialiserar sig på platsers utveckling, innovation och marknadsföring. Vi hjälper städer, samhällen, regioner och länder att bli mer attraktiva och hållbara, inom tematiska områden som investeringsfrämjande, talangattraktion, platsutveckling och regional utveckling.

Vi är rådgivare, leder förändringsprocesser, tar fram data och insikter och skapar kampanjer och aktiviteter för att hjälpa våra kunder. Vi anordnar också innovationsprojekt, kurser och konferenser under vårt systervarumärke Place Leadership Academy. Vi ordnar den årliga konferensen Nordic Place Branding Conference.

Vi har medarbetare eller frilansande konsulter i fem olika länder och vår kärnmarknad är Norden, med allt fler projekt runtom i övriga Europa.

Läs mer om Future Place Leadership och Place Leadership Academy.

Frågor?

Hör gärna av dig till Marcus Andersson, VD, på 0708-67 36 34 eller ma@futureplaceleadership.com

Ansök senast 5 december, men gärna tidigare då vi rekryterar löpande. Skicka personligt brev och CV till Marcus Andersson på ma@futureplaceleadership.com

 

 

 

 

Get in touch with our

Marcus Andersson

    Download file


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data02/virt63240/domeenid/www.futureplaceleadership.com/htdocs/wp-content/themes/fpl/templates/popup-download.php on line 30

    Download the file by filling out the form below.

      By clicking, I consent that Future Place Leadership has access to my data (name and e-mail) which I can withdraw at any time by contacting the service provider via e-mail. (please read our Privacy Policy)